Annons:
Läst 8700 ggr
Chieko
5/22/11, 11:53 AM

Om oss på Rexkanin del 4

Den här artikeln är för att ni medlemmar ska få en bild av oss som driver denna sajt. Detta också för att ni ska få lära känna oss lite och känna er tryggare på sajten, när ni vet vilka det är som sitter bakom datorskärmarna!

Hej!

Karin heter jag och är 25 år gammal. Jag bor i en 2a utanför Göteborg med min sambo Daniel och vår standard rex Trollet (eller Farferis Ambrosius som det står i stamtavlan). Jag är utbildad till och arbetar som förskollärare. 

Tidigare i livet har jag gått både högstadium och gymnasium med musikinriktningen, men det intresset ligger lite på hyllan just nu då jag inte har hittat någon orkester att spela med. Har även ridit i ca 15 år men där är det också stilla nu, letar medryttarhäst att rida 1-2 dagar i veckan.

När jag var liten hade jag två kaniner, först Minihopp som var en viltgrå dvärgvädurhane köpt i djuraffär. Han var supersöt och väldigt tam, han fick gå löst i trädgården och smet nästan aldrig ;) Dessutom kom han när jag visslade på honom. När vi hade haft honom några år märkte vi att han uppskattade sällskap så då tog vi över en hermelinpojk från några bekanta, Lilleskutt. De två älskade varandra högt och bråkade aldrig!

I slutet av sommaren 2011 fick jag avliva en högst älskad Nougat. Hon var korsning rex-gotlandskanin och var hur mysig som helst. Tyvärr fick hon en invärtes blödning så vi var tvungna att avliva henne.

Nu är det alltså Trollet som bor med oss i lägenheten. Han är född 12 oktober 2012, viltgul manteltecknad och superbäst. Kastrerades i början av 2014 för att om möjligt bli av med lite skvättande. Hittills verkar det ha fungerat! Trollet bor i en hage av kompostgaller när vi sover eller inte är hemma, annars går han lite som han vill. 

Om ni har några frågor kan ni antingen kommentera eller skicka ett PM! Hör alltid av er om det är något på sajten ni saknar eller har åsikter om!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Annons:
[nataschaj]
5/24/11, 3:54 PM
#1

de finns ingen bild, om du inte menar din egna bild som visas här

<-------

annars kul å läsa!

flocken
5/24/11, 4:59 PM
#2

finns bild om du går på " huvud sidan" & bläddrar ner till just denna artikel

…………………………………..
Sajtvärd sällskapskaniner och häst och ridsport(Rexkanin inaktiv)Medarbetare fibromyalgi och diabetes

Driver Djurflockens hunddagis och Djurflockens kaninomplacering

[nataschaj]
5/24/11, 5:31 PM
#3

2 jaha!, tack!

Chieko
5/26/11, 1:52 PM
#4

Försökte lägga in bilden i artikeln men vet inte hur man gör?!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

flocken
3/11/14, 7:25 PM
#5

bra skrivet

…………………………………..
Sajtvärd sällskapskaniner och häst och ridsport(Rexkanin inaktiv)Medarbetare fibromyalgi och diabetes

Driver Djurflockens hunddagis och Djurflockens kaninomplacering

Upp till toppen
Annons: