Allmänt

Stam efterlyses!

2010-12-05 21:36 #0 av: Chieko

Jag undrar om någon vet varifrån min Nougat kommer.

Det jag vet om henne är att jag tog över henne från en tjej som hjälpte ett omplaceringshem som jag tror ligger söder om Göteborg. 
De hade tagit över henne och hennes syster Lakris från en familj som i sin tur hade tagit över dem från någon slags naturbruksskola eller annat djurparksliknande ställe.

Infon jag fick från tjejen var att hon var en rexpälsad gotlandskanin, men hon ser precis ut som era rexar, så jag tror inte att det stämmer... Hon ska enligt uppgifter vara född den 26/6-2009, och är alltså ca 1½ år nu.

 

Någon som hört något, en aning om vem uppfödaren kan vara eller känner igen dem?

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anmäl
2010-12-05 21:55 #1 av: LinneaJohaanson

Är hon märkt i någon av öronen?

Mvh Linnea Johansson Kvick
Cherioshamstrar.weebly.com
Grundare av Hamsterbladet.webblogg.se

Anmäl
2010-12-07 19:36 #2 av: Chieko

Nej det är hon inte.

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anmäl
2010-12-07 19:44 #3 av: flocken

Hon är iaf en Rex. vad jag vet så har inte Gotlands kaninen rex päls. Det kan vara svårt att få reda på var hon kommer ifrån. Hon kan lika bra vara född hos en privat person. Men hon är väldigt vacker iaf.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.