2015-03-28 23:37 #0 av: Parvel

Min drömkull! 

E:Wilmer är min lilla ögonsten som jag älskar så innerligt, även fast han inte bor hos mig. Han är min själsfrändekanin om man tror på sånt. Han är/var medelsvår i både krok och rak och har hoppat 150 cm i längd hemma på träning, längre än så hann vi inte innan vi var tvungna att gå skilda vägar. Han är snart 7 år och orkar inte hoppa så högt längre så han får hoppa lite mini bara med sin fodervärd. När han var yngre hade han en otrolig vilja och försökte på varje hinder man satte honom framför, hade han varit lite större än sitt lilla kilo hade han kommit långt! Dessutom tävlade vi medelsvår när den fortfarande var 80cm lång och det var lite för stort för honom med de maxade boxarna.

U: Mirage -Mysa är min urtrevliga rexhona som faktiskt(!) är en stor/standard rex men lite liten i växten på sina 2,2 kg (8mån) så jag brukar kalla henne liten rex inom parentes.  Mysa är den socialaste och mest klängiga kanin jag mött. Hon är hur cool som helst på banorna men har haft lite otur och fastnat lite i lätten tyvärr. Exempel på detta är ett opp när vi ledde inför finalen och vi gick fel väg. Ibland glömmer hon att dra in magen men hon har definitivt visat att hon kan och mina kaninhopparkompisar får hela tiden påminna mig om att pinnarna kommer snart. Hon har otroligt mycket fart och väldigt lätt för sig. Hon kommer stortrivas i de högre klasserna!

Wilmer är blå/gul japantecknad Achi_bjbj cc DD G_ och rexbärare

Mysa är gepard(japanmantlad) AA bjbj CC DD G_ Kk

Alla ungarna kommer bli japantecknade med eller utan brokning och de kommer  bära på blått och vissa på chinchilla.

Filmer på Mysa

https://www.youtube.com/watch?v=CzZ2lXtbaao Lätt

https://www.youtube.com/watch?v=bL57_bq_aWs (fick tyvärr ingen video på när hon klarade alla hinder)

Filmer på Wilmer

https://www.youtube.com/watch?v=pMWsR87k9OM Lätt UT

https://www.youtube.com/watch?v=4JFp5Wlh5RM Tränar MSV efter vintern 

Med Mysas storlek och fart och Wilmers vilja och studs så kommer detta bli fantastiskt roliga kompisar att hoppa och älska.

Inte helt säkert att parningen blir av men isåfall kommer jag att behålla minst en unge.